feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool WDP
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN BE0003763779
Status Actief

WDP

WDP (Voorheen Warehouse De Pauw) is vastgoedbedrijf in de logistieke sector. Het bedrijf bezit, ontwikkelt en beheert semi-industrieel en logistiek vastgoed. WDP is in de Benelux de marktleider in magazijnverhuur. WDP is sinds 1999 genoteerd aan de aandelenbeurs van Brussel en Amsterdam.

Meldingen posities

De informatie over de aandeelhouders van WDP zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van WDP en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van WDP genoteerd zijn.

WDP belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom WDP en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer WDP op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.