feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool VPK
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0009432491
Status Actief

Koninklijke Vopak

Koninklijke Vopak is wereldmarktleider op het gebied van opslag en overslag van vloeibare bulkgoederen als olie, chemische stoffen en vloeibaar gas of LNG. Vopak heeft meer dan 75 terminals in ruim 30 landen en onderscheidt zich door het leveren van een compleet pakket aan diensten in de logistieke keten. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Vopak

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Koninklijke Vopak.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 HAL Trust A 48,15% 1 januari 2015
2 Maple-Brown Abbott A 3,12% 10 oktober 2017
3 Ruane, Cunniff & Goldfarb A 3,06% 21 oktober 2017
4 ValueAct Capital A 3,02% 20 maart 2018


De informatie over de aandeelhouders van Vopak zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Vopak en de website waar de aandelen van Vopak genoteerd zijn.

Koninklijke Vopak belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Koninklijke Vopak en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Koninklijke Vopak op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.