feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool UNA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009355
Status Actief

Unilever

Unilever is wereldwijd concern op gebied van de vervaardiging en de verkoop van voedingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging en onderhoud. Unilever heeft een groot aantal marktleidende merken zoals Knorr, Magnum, Lipton, Rexona, Axe en Dove. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Unilever

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Unilever.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Stichting Administratiekantoor Unilever 63,36% 1 november 2006
2 Unilever S 16,90% 11 oktober 2017
3 AEGON 3,89% 9 augustus 2010
4 UBS S 3,44% 5 augustus 2013
5 BlackRock S 3,00% 2 november 2016


De informatie over de aandeelhouders van Unilever zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Unilever en de website waar de aandelen van Unilever genoteerd zijn.

Unilever belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Unilever en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Unilever op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.