feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool UL   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN FR0000124711   Laatste handelsdag 4 juni 2018   Status Notering beëindigd
Symbool UL
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN FR0000124711
Status Notering beëindigd

Unibail-Rodamco

Unibail-Rodamco logo

Unibail-Rodamco is Europees marktleider op het gebied van commercieel vastgoed. De vastgoedportefeuille van Unibail-Rodamco bestaat voornamelijk uit winkelpanden. Daarnaast heeft Unibail-Rodamco ook vastgoed in de categorie kantoren, congreslocaties en industriële bedrijfsruimtes.

Meldingen posities

Unibail-Rodamco - WFD Unibail-Rodamco meldt een belang van 43,03% in Unibail-Rodamco

Donderdag 7 juni 2018     Unibail-Rodamco - WFD Unibail-Rodamco     Nederland

BlackRock meldt een belang van 5,33% in Unibail-Rodamco

Maandag 6 november 2006     BlackRock     Amerika

APG Algemene Pensioen Groep meldt een belang van 8,00% in Unibail-Rodamco

Maandag 6 november 2006     APG Algemene Pensioen Groep     Nederland

De informatie over de aandeelhouders van Unibail-Rodamco zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Unibail-Rodamco en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Unibail-Rodamco genoteerd zijn.

Unibail-Rodamco belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer Unibail-Rodamco op internet

Corporate website Aandelenanalyse Profiel Unibail-Rodamco op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.