feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool UL
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN FR0000124711
Status Actief

Unibail-Rodamco

Unibail-Rodamco is Europees marktleider op het gebied van commercieel vastgoed. De vastgoedportefeuille van Unibail-Rodamco bestaat voornamelijk uit winkelpanden. Daarnaast heeft Unibail-Rodamco ook vastgoed in de categorie kantoren, congreslocaties en industriële bedrijfsruimtes. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Unibail-Rodamco

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Unibail-Rodamco.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Unibail-Rodamco - WFD Unibail-Rodamco S 43,03% 7 juni 2018
2 APG Algemene Pensioen Groep 8,00% 1 januari 1970
3 BlackRock 5,33% 1 januari 1970


De informatie over de aandeelhouders van Unibail-Rodamco zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Unibail-Rodamco en de website waar de aandelen van Unibail-Rodamco genoteerd zijn.

Unibail-Rodamco belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Unibail-Rodamco en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Unibail-Rodamco op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.