feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool RDSA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN GB00B03MLX29
Status Actief

Royal Dutch Shell A

Royal Dutch Shell is een van oorsprong Nederlands-Britse oliemaatschappij. Naar omzet gemeten, vormt de belangrijkste activiteit van Shell het raffineren en verdelen van aardolie. Daarnaast is Shell actief in de petrochemische industrie en met de verkoop van aardgas en elektriciteit. Shell behoort tot de grootste oliemaatschappijen ter wereld en maakt deel uit van de zogenaamde supermajors.

Meldingen posities

De informatie over de aandeelhouders van Shell A zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Shell A en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Shell A genoteerd zijn.

Royal Dutch Shell A belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Royal Dutch Shell A en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Royal Dutch Shell A op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.