feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ROOD
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000440477
Status Actief

RoodMicrotec

RoodMicrotec is een onafhankelijk gecertificeerd testhuis en laboratorium voor opto- en micro-elektronische analyses. RoodMicrotec heeft ruim 40 jaar ervaring in diverse sectoren zoals automotive, medisch en telecommunicatie. De diensten omvatten onder andere het uitvoeren van failure & technology analysis, qualification & burn-in tests. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders RoodMicrotec

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in RoodMicrotec.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Blikkenburg S 12,35% 1 februari 2018
2 Peter van Leeuwen C 5,53% 12 april 2018
3 Sitimo S 4,70% 1 november 2017
4 ICN Part Rood 3,12% 11 december 2006


De informatie over de aandeelhouders van RoodMicrotec zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van RoodMicrotec en de website waar de aandelen van RoodMicrotec genoteerd zijn.

RoodMicrotec belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom RoodMicrotec en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer RoodMicrotec op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.