feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool RFRG
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0011214010
Status Notering beëindigd

Refresco Group

Refresco Group (voorheen Refresco Gerber) is een bottelaar van frisdrank en fruit sap. Refresco Gerber bottelt dranken van bekende merken van internationale concerns. Het bedrijf heeft productievestigingen in verschillende Europese landen waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Refresco Group

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Refresco Group.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Sunshine Equity A 97,39% 20 maart 2018
2 Quadriga Trust A 8,10% 5 oktober 2016
3 Syquant Capital S 5,33% 15 februari 2018
4 Mondrian Investment Partners A 5,18% 24 mei 2016
5 BDL Capital Management A 5,00% 25 oktober 2017


De informatie over de aandeelhouders van Refresco Group zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Refresco Group en de website waar de aandelen van Refresco Group genoteerd zijn.

Refresco Group belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Refresco Group en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Refresco Group op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.