feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool PHIA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009538
Status Actief

Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics is van oorsprong Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in vervaardiging en verkoop van elektronica. Sinds enkele jaren is Royal Philips gespecialiseerd in electronica voor health care en specialistische medische apparatuur zoals röntgen en ultrasone apparatuur. Ondanks de Nederlandse afkomst, is de Verenigde Staten de belangrijkste afzetmarkt voor Philips. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Philips

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Koninklijke Philips Electronics.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Koninklijke Philips Electronics S 5,05% 21 november 2017
2 BlackRock S 5,03% 5 januari 2017
3 Standard Life Investments A 3,02% 28 maart 2017


De informatie over de aandeelhouders van Philips zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Philips en de website waar de aandelen van Philips genoteerd zijn.

Koninklijke Philips Electronics belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Koninklijke Philips Electronics en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Koninklijke Philips Electronics op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.