feedback
Online register van aandeelhouders
Ticker ORANW   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000370419       Status Actief
Ticker ORANW
ISIN NL0000370419

Oranjewoud A

Oranjewoud A logo

Oranjewoud is de holding van Gerard Sanderink (via Sanderink Investments). In de Oranjewoud holding zijn het bouwbedrijf Strukton, het ingenieursbureau Antea en ICT-dienstverlener Centric opgenomen. Vroeger was Oranjewoud de naam van het ingenieursbureau, wat tegenwoordig Antea heet.

Meldingen posities

Gerard Sanderink meldt een belang van 97,53% in Oranjewoud A

Maandag 18 september 2017     Gerard Sanderink     Nederland

Project Holland Beheer meldt een belang van 9,87% in Oranjewoud A

Maandag 19 december 2011     Project Holland Beheer     Nederland

Project Holland Beheer meldt een belang van 12,48% in Oranjewoud A

Vrijdag 29 oktober 2010     Project Holland Beheer     Nederland

Gerard Sanderink meldt een belang van 89,45% in Oranjewoud A

Woensdag 1 november 2006     Gerard Sanderink     Nederland

De informatie over de aandeelhouders van Oranjewoud A zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Oranjewoud A en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Oranjewoud A genoteerd zijn.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.