feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool NIBC   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0012756316   IPO datum 23 maart 2018   Status Actief
Symbool NIBC
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0012756316
Status Actief

NIBC Holding

NIBC logo

NIBC is een Nederlandse zakenbank met vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel. NIBC is gericht op de markt in Noordwest-Europa. Sinds maart 2018 heeft het bedrijf een notering aan de Euronext Amsterdam.

Meldingen posities

Fidelity Management and Research meldt een belang van 2,38% in NIBC Holding

Dinsdag 17 juli 2018     Fidelity Management and Research     Amerika

New NIB meldt een belang van 73,04% in NIBC Holding

Dinsdag 27 maart 2018     New NIB    

Reggeborgh Invest meldt een belang van 6,55% in NIBC Holding

Vrijdag 23 maart 2018     Reggeborgh Invest     Nederland

Fidelity Management and Research meldt een belang van 3,11% in NIBC Holding

Vrijdag 23 maart 2018     Fidelity Management and Research     Amerika

De informatie over de aandeelhouders van NIBC zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van NIBC en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van NIBC genoteerd zijn.

NIBC Holding belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer NIBC Holding op internet

Corporate website Aandelenanalyse Profiel NIBC op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.