feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool NIBC
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0012756316
Status Actief

NIBC Holding

NIBC is een Nederlandse zakenbank met vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel. NIBC is gericht op de markt in Noordwest-Europa. Sinds maart 2018 heeft het bedrijf een notering aan de Euronext Amsterdam. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders NIBC

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in NIBC Holding.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 New NIB A 73,04% 27 maart 2018
2 Reggeborgh Invest A 6,55% 23 maart 2018
3 Fidelity Management and Research A 3,11% 23 maart 2018


De informatie over de aandeelhouders van NIBC zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van NIBC en de website waar de aandelen van NIBC genoteerd zijn.

NIBC Holding belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom NIBC Holding en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer NIBC Holding op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.