feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool IMCD
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0010801007
Status Actief

IMCD Group

IMCD is internationaal actief op het gebied van verkoop, marketing en distributie van chemicaliën en ingrediënten voor de voedselindustrie en farmacie. Het in 1990 opgerichte IMCD is na meer dan veertig overnames uitgegroeid tot een toonaangevende speler en vertegenwoordiger van de voornaamste producten wereldwijd. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders IMCD

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in IMCD Group.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Fidelity Management and Research A 4,99% 28 maart 2018
2 Dynamo Internacional Gestão de Recursos U 4,98% 31 mei 2017
3 Swedbank Robur Fonder A 3,14% 17 december 2015
4 SMALLCAP World Fund A 3,01% 11 november 2015
5 BlackRock A 3,00% 18 mei 2017


De informatie over de aandeelhouders van IMCD zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van IMCD en de website waar de aandelen van IMCD genoteerd zijn.

IMCD Group belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom IMCD Group en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer IMCD Group op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.