feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool HEIA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009165
Status Actief

Heineken

Heineken is een levensmiddelenconcern met een wereldwijd netwerk van distributeurs en brouwerijen. Heineken heeft een uitgebreide merkenportfolio en is niet alleen bekend van Heineken en Amstel, maar ook van tal van andere regionale en nationale merken zoals Primus, Birra Moretti, Foster's en Kingfisher. bekijk profiel

Short posities Heineken

De onderstaande aandeelhouders hebben in het afgelopen jaar een short positie in Heineken gemeld. Short selling van aandelen is het verkopen van geleende aandelen om deze later tegen een lagere koers in te kopen en terug te geven aan de eigenaar.

Persoon of bedrijf Positie Peildatum
De informatie over de aandeelhouders van Heineken zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Heineken en de website waar de aandelen van Heineken genoteerd zijn.

Heineken belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Heineken en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Heineken op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.