feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool GVNV   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0010937066   IPO datum 6 februari 2015   Status Actief
Symbool GVNV
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0010937066
Status Actief

GrandVision

GrandVision logo

GrandVision is een internationale optiekketen. GrandVision is vertegenwoordigd in meer dan veertig landen en in meer dan vijfduizend winkels. Het retail bedrijf verkoopt brillen, lenzen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearl, Eye Wish en GrandOptical zijn enkele bekende winkelnamen van GrandVision in Nederland en België. In 2015 is de optiekketen door investeringsmaatschappij HAL naar de beurs gebracht.

Meldingen posities

HAL Trust meldt een belang van 78,61% in GrandVision

Dinsdag 10 februari 2015     HAL Trust    

De informatie over de aandeelhouders van GrandVision zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van GrandVision en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van GrandVision genoteerd zijn.

GrandVision belegger?

Probeer de AandelenCheck webapp.
Behoefte aan meer data? De webapp geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer GrandVision op internet

Corporate website Aandelenanalyse Profiel GrandVision op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.