feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool GVNV
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0010937066
Status Actief

GrandVision

GrandVision is een internationale optiekketen. GrandVision is vertegenwoordigd in meer dan veertig landen en in meer dan vijfduizend winkels. Het retail bedrijf verkoopt brillen, lenzen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearl, Eye Wish en GrandOptical zijn enkele bekende winkelnamen van GrandVision in Nederland en België. In 2015 is de optiekketen door investeringsmaatschappij HAL naar de beurs gebracht. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders GrandVision

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in GrandVision.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 HAL Trust A 78,61% 10 februari 2015


De informatie over de aandeelhouders van GrandVision zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van GrandVision en de website waar de aandelen van GrandVision genoteerd zijn.

GrandVision belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom GrandVision en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer GrandVision op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.