feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool FLOW
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0011279492
Status Actief

Flow Traders

Flow Traders is een internationaal effectenhandelshuis gespecialiseerd in Exchange Traded Products's (ETP's). Het bedrijf heeft een hoog technologisch karakter en beschikt over een zelf ontwikkeld platform voor het ophalen van koersinformatie van meerdere beurzen. Het van oorsprong Nederlandse Flow Traders is tegenwoordig wereldwijd actief en heeft vestigingen in Europa, VS en Azië. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Flow Traders

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Flow Traders.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Roger Hodenius A 12,27% 20 februari 2017
2 Jan van Kuijk A 12,27% 20 februari 2017
3 Oyster Asset Management A 4,99% 5 april 2018
4 Templeton Funds A 3,09% 14 december 2017
5 Jupiter Asset Management A 3,08% 14 december 2017


De informatie over de aandeelhouders van Flow Traders zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Flow Traders en de website waar de aandelen van Flow Traders genoteerd zijn.

Flow Traders belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Flow Traders en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Flow Traders op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.