feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ESP
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0009272137
Status Actief

Esperite

Esperite (voorheen Cryo-Save) is actief in veertig landen en drie werelddelen. Esperite heeft de grootste stamcelbank van Europa. De activiteiten van Esperite zijn onder andere het isoleren, inzamelen en conserveren van stamcellen verkregen uit bloed van navelstrengen en navelweefsel. Het hoofdkantoor van Esperite staat in Zutphen, maar het bedrijf heeft verwerkingsfaciliteiten in onder andere België, Duitsland, Dubai en Zuid Afrika. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Esperite

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Esperite.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Frederic Amar (Salveo) S 32,17% 23 december 2015
2 European Select Growth Opportunities Fund (ESGOF) S 28,71% 11 juni 2018
3 Salveo Biotechnology S 13,46% 14 mei 2014
4 Johan Goossens A 8,74% 20 februari 2015
5 Kwame Bawuah-Edusei (Educe Capital) S 8,44% 25 mei 2015


De informatie over de aandeelhouders van Esperite zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Esperite en de website waar de aandelen van Esperite genoteerd zijn.

Esperite belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Esperite en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Esperite op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.