feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool DL
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0009294552
Status Notering beëindigd

Delta Lloyd Groep

Delta Lloyd Groep is een financiële dienstverlener die zich bezig houdt met verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten en diensten. Gemeten naar omzet vormt verzekeringen de belangrijkste activiteit. In Nederland is de Delta Lloyd Groep ook bekend onder de merknamen OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Delta Lloyd

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Delta Lloyd Groep.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 NN Group A 78,46% 7 april 2017


De informatie over de aandeelhouders van Delta Lloyd zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Delta Lloyd en de website waar de aandelen van Delta Lloyd genoteerd zijn.

Delta Lloyd Groep belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Delta Lloyd Groep en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Delta Lloyd Groep op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.