feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool MT
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0323134006
Status Actief

ArcelorMittal

ArcelorMittal is wereldwijd marktleider op het gebied van metaalindustrie en maakt diverse staalproducten. ArcelorMittal is in 2006 ontstaan uit een fusie van de bedrijven Arcelor en Mittal. Mittal is van oudsher een familiebedrijf en Arcelor is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Franse staalbedrijf Usinor, het Luxemburgse ARBED en het Spaanse Aceralia in 2002. De producten van ArcelorMittal zijn voornamelijk bestemd voor de bouw, automotive, huishoudapparatuur en verpakkingen.

Meldingen posities

Luxemburg (Staat) meldt een belang van 2,50% in ArcelorMittal

Maandag 6 november 2006     Luxemburg (Staat)     Luxemburg

De informatie over de aandeelhouders van ArcelorMittal zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van ArcelorMittal en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van ArcelorMittal genoteerd zijn.

ArcelorMittal belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom ArcelorMittal en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer ArcelorMittal op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.