feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool APAM
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0569974404
Status Actief

Aperam

Aperam is ontstaan na een splitsing van de activiteiten roestvrij staal en speciaal staal van ArcelorMittal. Aperam is de op vijf na grootste roestvrijstaalproducent ter wereld. Het staalconcern heeft fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië. Het hoofdkantoor van Aperam is, net als ArcelorMittal, gevestigd in Luxemburg stad.

Meldingen posities

Mittal (Familie) meldt een belang van 40,83% in Aperam

Woensdag 1 november 2006     Mittal (Familie)     India

De informatie over de aandeelhouders van Aperam zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Aperam en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Aperam genoteerd zijn.

Aperam belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Aperam en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Aperam op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.