feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ATC
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0011333752
Status Actief

Altice A

Altice Group is een internationaal kabel- en telecommunicatiebedrijf. Het bedrijf is actief in verschillende Europese landen, Israël en de Dominicaanse Republiek. Altice levert kabel tv, breedband internet en vaste en mobiele telefonie. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Altice A

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Altice A.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Patrick Drahi S 60,85% 13 oktober 2017
2 Altice S 5,36% 1 juni 2018
3 EuroPacific Growth Fund A 5,17% 9 februari 2016
4 Goldman Sachs Group Inc. S 4,03% 24 april 2018


De informatie over de aandeelhouders van Altice A zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Altice A en de website waar de aandelen van Altice A genoteerd zijn.

Altice A belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Altice A en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Altice A op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.