feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool AF
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN FR0000031122
Status Actief

Air France-KLM

Door de samenvoeging van Air France en KLM Royal Dutch Airlines is een van de grootste vliegmaatschappijen ter wereld ontstaan. Air France-KLM maakt onderdeel uit van de Skyteam alliantie waar o.a. Delta Airlines en Alitalia ook deel van uitmaken. Gemeten naar omzet, vormt het passagiersvervoer de belangrijkste activiteit van Air France-KLM.

Meldingen posities

Frankrijk (Staat) meldt een belang van 15,80% in Air France-KLM

Maandag 6 november 2006     Frankrijk (Staat)     Frankrijk

De informatie over de aandeelhouders van Air France-KLM zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Air France-KLM en de website van de aandelenbeurs alwaar de aandelen van Air France-KLM genoteerd zijn.

Air France-KLM belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Air France-KLM en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Air France-KLM op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.