feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool AD
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0011794037
Status Actief

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is ontstaan na de fusie tussen Koninklijke Ahold en Delhaize. Ahold Delhaize is een supermarktketen met activiteiten in Europa en de VS. Door de fusie en andere overnames is Amerika de voornaamste afzetmarkt. bekijk profiel

Short posities Ahold Delhaize

De onderstaande aandeelhouders hebben in het afgelopen jaar een short positie in Ahold Delhaize gemeld. Short selling van aandelen is het verkopen van geleende aandelen om deze later tegen een lagere koers in te kopen en terug te geven aan de eigenaar.

Persoon of bedrijf Positie Peildatum
Marshall Wace 0,80% 4 mei 2018
Bridgewater Associates 0,49% 17 april 2018
Lone Pine Capital 0,46% 27 november 2017
Lansdowne Partners 0,66% 19 oktober 2017
De informatie over de aandeelhouders van Ahold Delhaize zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Ahold Delhaize en de website waar de aandelen van Ahold Delhaize genoteerd zijn.

Ahold Delhaize belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Ahold Delhaize en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Ahold Delhaize op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.