feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ABN
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0011540547
Status Actief

ABN AMRO Group

ABN AMRO Group is de moedermaatschappij van de Nederlandse ABN AMRO bankengroep. In 2010 zijn de ABN AMRO Bank en Fortis Bank Nederland gefuseerd, waardoor het huidige ABN AMRO ontstond. De bankengroep bediend zowel particuliere als zakelijke klanten. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op de Nederlandse markt. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders ABN AMRO

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in ABN AMRO Group.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 NL financial investments (NLFI) A 56,26% 15 september 2017
2 Nederland (Staat) C 56,26% 15 september 2017
3 Stichting Administratiekantoor Continuïteit ABN AMRO Group A 50,10% 21 december 2017
4 Capital Group International A 3,01% 12 januari 2017


De informatie over de aandeelhouders van ABN AMRO zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van ABN AMRO en de website waar de aandelen van ABN AMRO genoteerd zijn.

ABN AMRO Group belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom ABN AMRO Group en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer ABN AMRO Group op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.