feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Status Actief

Templeton Growth Fund

Het Templeton Growth Fund is een beleggingsfonds van Franklin Templeton. Franklin Templeton is een wereldwijde beleggingsmaatschappij uit New York en is opgericht in 1947. Sinds 1997 heeft Franklin Templeton ook een vestiging in Amsterdam.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Beleggingsfondsen
Hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Opgericht onbekend
Website http://www.franklintempleton.nl/

Meldingen van belangenposities Templeton Growth Fund in Nederlandse aandelen

Templeton Growth Fund meldt een belang van 3,00% in Fugro

Woensdag 1 oktober 2014     Amerika

De informatie over Templeton Growth Fund en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Templeton Growth Fund.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.