feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Frankrijk   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Frankrijk
Status Actief

Syquant Capital

Syquant Capital is een onafhankelijke Franse vermogensbeheerder. Syquant richt zich op institutionele beleggers en vermogende particulieren. Er wordt een longterm beleggingsstrategie aangehouden.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Overige
Hoofdkantoor Frankrijk
Opgericht onbekend
Website http://www.syquant-capital.fr/

Meldingen posities

Syquant Capital meldt een belang van 3,21% in KAS BANK

Vrijdag 10 mei 2019     Frankrijk

De informatie over Syquant Capital en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Syquant Capital.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.