feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting 2014   Hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk   Status Actief
Oprichting 2014
Land hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk
Status Actief

Sand Grove Capital Management

Sand Grove Capital Management is een alternatieve vermogensbeheerder. De beleggingsstrategie is gericht op event driven Europese investeringen.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Vermogensbeheerders
Hoofdkantoor London, Verenigd Koninkrijk
Opgericht 2014
Website https://www.sandgrovecapital.com/

Meldingen van belangenposities Sand Grove Capital in Nederlandse aandelen

De informatie over Sand Grove Capital en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Sand Grove Capital.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.