feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Nederland   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Nederland
Status Actief

PGGM Fondsenbeheer

PGGM Fondsenbeheer investeerder in Nederlandse beursfondsen.

PGGM Fondsenbeheer is onderdeel van de PGGM groep. PGGM is een financiële dienstverlener gericht op Nederlandse pensioenfondsen waaronder het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). PGGM behoort tot een van de grootste institutionele beleggers ter wereld.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Pensioenfondsen
Hoofdkantoor Nederland
Opgericht onbekend
Website http://www.pggm.nl/

Meldingen van belangenposities PGGM Fondsenbeheer in Nederlandse aandelen

PGGM Fondsenbeheer meldt een belang van 4,95% in Corio

Donderdag 19 mei 2011     Nederland

PGGM Fondsenbeheer meldt een belang van 5,09% in Corio

Woensdag 31 maart 2010     Nederland

De informatie over PGGM Fondsenbeheer en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van PGGM Fondsenbeheer.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.