feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting 2015   Hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika   Status Actief
Oprichting 2015
Land hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Status Actief

New Perspective Fund

het New Perspective Fund is een beleggingsfonds van Capital. Het fonds is opgericht op 30 oktober 2015. Het New Perspective Fund belegt in aandelen van wereldwijde large caps, waarbij Amerikaanse large caps overwogen zijn.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Beleggingsfondsen
Hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Opgericht 2015
Website

Meldingen van belangenposities New Perspective Fund in Nederlandse aandelen

New Perspective Fund meldt een belang van 3,00% in Aalberts

Maandag 17 september 2018     Amerika

De informatie over New Perspective Fund en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van New Perspective Fund.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.