feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Nederland   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Nederland
Status Actief

Navitas Capital

Navitas investeerder in Nederlandse beursfondsen.

Navitas Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Zeeman. Navitas zich vooral op participaties in Nederlandse bedrijven, zowel in private ondernemingen met duidelijke groeipotentie als in beursgenoteerde bedrijven. Navitas zet in op een lange termijn beleggingen zonder voorgenomen exit-strategie.

Achtergrondinformatie

Het vermogen van Navitas

Het vermogen van Navitas Capital is voor een belangrijk deel vergaard door het succes dat Jan Zeeman had met de Zeeman textielketen. Jan Zeeman begon het bedrijf in 1967 en onder zijn leiding groeide het bedrijf uit naar een textielketen met ongeveer duizend vestigingen in verschillende landen.

Navitas Smoorenburg

Vroeger was Navitas onder de naam Smoorenburg BV bekend. In 2006 veranderde de investeringsmaatschappij haar naam naar Navitas.

Soort aandeelhouder Overige
Hoofdkantoor Nederland
Opgericht onbekend
Website http://www.navitascapital.nl/
Deel deze pagina met uw netwerk
Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.