feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Luxemburg   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Luxemburg
Status Actief

Luxemburg (Staat)

De Luxemburgse staat is aandeelhouder van diverse beursfondsen. Voornamelijk uit Luxemburg. Naast ArcelorMittal is de Luxemburgse staat ook aandeelhouder in bijvoorbeeld BGL BNP Paribas.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Overheden
Hoofdkantoor Luxemburg
Opgericht onbekend
Website http://www.gouvernement.lu/

Meldingen van belangenposities Luxemburg (Staat) in Nederlandse aandelen

Luxemburg (Staat) meldt een belang van 2,50% in ArcelorMittal

Maandag 6 november 2006     Luxemburg

De informatie over Luxemburg (Staat) en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Luxemburg (Staat).

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.