feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting 1991   Hoofdkantoor Frankrijk   Status Actief
Oprichting 1991
Land hoofdkantoor Frankrijk
Status Actief

La Financière de l'Echiquier (LFDE)

De Franse vermogensbeheerder La Financière de l’Echiquier is opgericht in 1991. La Financière de l’Echiquier beheert voor rekening van private en institutionele beleggers een beperkt aantal beleggingsfondsen dat belegd is in de belangrijkste aandelen- en obligatiemarkten.


Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Vermogensbeheerders
Hoofdkantoor Paris, Frankrijk
Opgericht 1991
Website https://www.lfde.com/

Meldingen van belangenposities La Financière de l'Echiquier in Nederlandse aandelen

La Financière de l'Echiquier (LFDE) meldt een belang van 2,40% in Basic-Fit

Donderdag 19 maart 2020     Frankrijk

La Financière de l'Echiquier (LFDE) meldt een belang van 3,12% in Basic-Fit

Maandag 2 maart 2020     Frankrijk

De informatie over La Financière de l'Echiquier en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van La Financière de l'Echiquier.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.