feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting 2006   Hoofdkantoor Frankrijk   Status Actief
Oprichting 2006
Land hoofdkantoor Frankrijk
Status Actief

La Banque Postale Asset Management (LBPAM)

La Banque Postale Asset Management is een dochteronderneming van La Poste. AEGON Asset Management en Malakoff Médéric hebben beide een minderheidsaandeel in deze vermogensbeheerder.


Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Vermogensbeheerders
Hoofdkantoor Parijs, Frankrijk
Opgericht 2006
Website https://www.labanquepostale-am.fr/

Meldingen van belangenposities La Banque Postale Asset Management in Nederlandse aandelen

De informatie over La Banque Postale Asset Management en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van La Banque Postale Asset Management.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.