feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor    Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor
Status Actief

Jan Brand

Jan Brand is oprichter en grootaandeelhouder van Brunel International. Onder zijn leiding groeide Brunel uit tot een groot wereldwijde speler op gebied van het uitzenden van personeel met technische, juridische of financiele kennis. In 1997 bracht hij Brunel naar de beurs. Na zijn directeursfunctie werd Jan Brand benoemd als commissaris van Brunel. Tegenwoordig is Jan Brand alleen grootaandeelhouder.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Overige
Hoofdkantoor
Opgericht onbekend
Website

Meldingen van belangenposities Jan Brand in Nederlandse aandelen

Jan Brand meldt een belang van 63,01% in Brunel International

Woensdag 1 november 2006    

De informatie over Jan Brand en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Jan Brand.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.