feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Frankrijk   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Frankrijk
Status Actief

Frankrijk (Staat)

Frankrijk (Staat) investeerder in Nederlandse beursfondsen.

De Franse staat is aandeelhouder van diverse beursfondsen. Voornamelijk uit Frankrijk. Naast Air France-KLM is de Franse staat ook aandeelhouder in bijvoorbeeld Renault of Transdev.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Overheden
Hoofdkantoor Frankrijk
Opgericht onbekend
Website http://www.gouvernement.fr/

Meldingen van belangenposities Frankrijk (Staat) in Nederlandse aandelen

Frankrijk (Staat) meldt een belang van 15,80% in Air France-KLM

Maandag 6 november 2006     Frankrijk

De informatie over Frankrijk (Staat) en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Frankrijk (Staat).

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.