feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Status Actief

Fidelity Management and Research

Fidelity Management and Research, vaak aangeduid als FMR, is internationaal bekend als aanbieder van beleggingsfondsen. De financiële dienstverlener FMR is opgericht in 1946 en gevestigd in het Amerikaanse Boston. FMR werkt voor ongeveer 20 miljoen particulieren of instellingen. bekijk profiel

Short posities FMR

Overzicht van Fidelity Management and Research meldingen van short posities in beursgenoteerde bedrijven waarvan de aandelen noteerd zijn aan de beurs van Euronext Amsterdam over het afgelopen jaar. Short selling van aandelen is het verkopen van geleende aandelen om deze later tegen een lagere koers in te kopen en terug te geven aan de eigenaar.

Aandeel Positie Peildatum
De informatie over FMR en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van FMR.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.