feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting onbekend   Hoofdkantoor Nederland   Status Actief
Oprichting onbekend
Land hoofdkantoor Nederland
Status Actief

DeltaFort Beleggingen I

DeltaFort Beleggingen is een joint-venture van Fortis en Aviva. Aviva is de Engelse moedermaatschappij van DeltaLloyd. Beide berijven hebben een belang van vijftig procent in de joint-venture. Het Fortis gedeelte is tegenwoordig ondergebracht bij ASR Nederland.

Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Overige
Hoofdkantoor Nederland
Opgericht onbekend
Website

Meldingen posities

DeltaFort Beleggingen I meldt een belang van 0,00% in Ahold Delhaize

Vrijdag 10 mei 2019     Nederland

DeltaFort Beleggingen I meldt een belang van 10,82% in Ahold Delhaize

Maandag 25 juli 2016     Nederland

De informatie over DeltaFort Beleggingen I en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van DeltaFort Beleggingen I.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.