feedback
Online register van aandeelhouders
Oprichting 2017   Hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk   Status Actief
Oprichting 2017
Land hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk
Status Actief

Boldhaven Management

Boldhaven Management is opgericht door Ronald Sofer, die voordien bij York Capital Management werkte. In 2017 zijn eigen hedgefonds op, het op de Kaaimaneilanden gevestigde Boldhaven Fund.


Achtergrondinformatie

Soort aandeelhouder Vermogensbeheerders
Hoofdkantoor Londen, Verenigd Koninkrijk
Opgericht 2017
Website

Meldingen van belangenposities Boldhaven Management in Nederlandse aandelen

De informatie over Boldhaven Management en haar posities zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten en de website van Boldhaven Management.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.