feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool NISTI
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000292324
Status Actief

NSI

NSI (voorheen Nieuwe Steen Investments) is een investeringsmaatschappij in vastgoed met een variabel kapitaal. NSI is gespecialiseerd in het activabezit en activabeheer van bedrijfsvastgoed. De vastgoedportfolio van NSI bestaat voornamelijk uit kantoorpanden, winkels en supermarkten. Een klein deel van de vastgoedportfolio bestaat uit industriële bedrijfsruimten en woningen. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders NSI

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in NSI.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 ICAMAP Investments A 10,01% 20 februari 2018
2 BlackRock A 5,00% 19 januari 2018
3 I Sharon A 3,67% 25 november 2013
4 AXA Investment Managers A 3,01% 17 februari 2017
5 Norges Bank A 3,00% 27 mei 2016


De informatie over de aandeelhouders van NSI zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van NSI en de website waar de aandelen van NSI genoteerd zijn.

NSI belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom NSI en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer NSI op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.