feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool DOCD
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000345627
Status Actief

Docdata

Het beursgenoteerde DOCDATA bestaat uit twee verschillende organisaties: Het Internet servicebedrijf Docdata is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het Technologiebedrijf IAI industrial systems is een hightech machinebouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten materialen. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Docdata

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Docdata.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds
1 Gijs J. van Lookeren Campagne A 57,25% 4 januari 2017
2 Stichting Administratiekantoor Arkelhave Capital A 11,63% 16 december 2016
3 Cross Options Beheer A 4,64% 3 juli 2017


De informatie over de aandeelhouders van Docdata zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Docdata en de website waar de aandelen van Docdata genoteerd zijn.

Docdata belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Docdata en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Docdata op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.