feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool DL
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0009294552
Status Notering beëindigd

Delta Lloyd Groep

Delta Lloyd Groep is een financiële dienstverlener die zich bezig houdt met verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten en diensten. Gemeten naar omzet vormt verzekeringen de belangrijkste activiteit. In Nederland is de Delta Lloyd Groep ook bekend onder de merknamen OHRA en ABN AMRO Verzekeringen.

Short posities Delta Lloyd

De onderstaande aandeelhouders hebben in het afgelopen jaar een short positie in Delta Lloyd Groep gemeld. Short selling van aandelen is het verkopen van geleende aandelen om deze later tegen een lagere koers in te kopen en terug te geven aan de eigenaar.

Persoon of bedrijf Positie Peildatum

Meer Delta Lloyd op internet

De informatie over de aandeelhouders van Delta Lloyd zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Delta Lloyd en de website waar de aandelen van Delta Lloyd genoteerd zijn.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.