feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool MT
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0323134006
Status Actief

ArcelorMittal

ArcelorMittal is wereldwijd marktleider op het gebied van metaalindustrie en maakt diverse staalproducten. ArcelorMittal is in 2006 ontstaan uit een fusie van de bedrijven Arcelor en Mittal. Mittal is van oudsher een familiebedrijf en Arcelor is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Franse staalbedrijf Usinor, het Luxemburgse ARBED en het Spaanse Aceralia in 2002. De producten van ArcelorMittal zijn voornamelijk bestemd voor de bouw, automotive, huishoudapparatuur en verpakkingen.

Huidige aandeelhouders ArcelorMittal

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in ArcelorMittal.

# Aandeelhouder Soort Percentage Positie sinds


Meer ArcelorMittal op internet

De informatie over de aandeelhouders van ArcelorMittal zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van ArcelorMittal en de website waar de aandelen van ArcelorMittal genoteerd zijn.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.